Kävijälaskuri


Suomen Islamilaisen Puolueen kotisivua on päivitetty 7.12.2012 ja 27.10.2014. Lue linkistä tiedotteet mitä hienoa ja hyvää pitäisi nyt tehdä puolueessa. Onhan sitä hyvää ja hienoa poliittisesti ja islamilaisesti ennenkin puolueessa tehty! Olkaa hyvä ja tulkaa mukaan. Poliittinen islam voittaa lopulta Suomessakin. Tervetuloa tulevaisuuden poliittisen voittajan puolelle jo nyt. Teitä tarvitaan. Kiitos.


Suomen Islamilainen PuolueTarkoituksena on islamin uskon ja islamin arvomaailman pohjalta edistää tervettä aineellista ja henkistä hyvinvointia Suomen tasavallassa ja maailmassa. Suomen Islamilainen Puolue pyrkii vaikuttamaan politiikassa lainsäädännön ja valistuksen kautta sekä islamilaisten arvojen avulla. Suomen Islamilainen Puolue pyrkii edistämään terveitä elämäntapoja tukemalla terveisiin elämäntapoihin johtavia valintoja islamin pohjalta.

Suomen Islamilainen Puolue haluaa esittää lainsäädäntöön selkeitä vaihtoehtoja islamin ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden pohjalta. Tämän tavoitteena on terveempi ja turvallisempi yhteiskunta, jossa aikuiset, nuoret ja lapset voivat elää heidän elämänsä terveessä arvomaailmassa. Tällainen vaikutus tervehdyttäisi suomalaisen yhteiskunnan. Tämä palkitsisi kansantaloudellisesti esimerkiksi pienempinä sosiaali- ja sairauskuluina. Näin suomalainen yhteiskunta kehittyisi paremmaksi ja tämä kaikki näkyisi yleisenä elämän laadun parantumisena.
Me pyrimme edistämään Suomen lainsäädännössä asioita, jotka ovat hyödyllisiä Suomen kansalle ja islamin mukaisia. Me pyrimme vastustamaan lainsäädännössä Suomen kansalle haitallisia ja islamin vastaisia asioita. Suomen valtion ja kuntien pitää tarjota palvelut tasapuolisesti kaikille kansalaisille. Me edistämme näitä edellä mainittuja tavoitteita parlamentarismin mukaisesti Suomen kansan ja Suomen tasavallan hyväksi.
 
            
                                                   Puolueohjelma
     
                                       Kannattajakortti       
 
                           Tue Toimintaamme
       
               Kampanjat

            Tiedotteet
             
            Etusivu
             
            Yhteystiedot
Tapahtumia ei ole vielä nyt aivan juuri nyt, mutta tulevaisuudessa niitä voi tulla.

Finlandiya islami partisi cok iyidir!!
Suomen Islamilaisen Puolueen videotiedotteet

(Katso ylläolevasta linkistä SIP:n kaikki videotiedotteet.Junavideoita näkyy.)

Tataarien kansalaisoikeudet Krimillä on turvattava, koska islamilaisia tataareja on sorrettu. Krimin kaanikunta oli islamilaisen osmanivaltion osa 1475 - 1774. Krimin kaanikunta oli itsenäinen 1774 - 1783. Krimille pitäisi saada uudestaan islamilainen tataarikaanikunta, joka siellä oli ennen vuotta 1783, kun Krim joutui Venäjän valtaan. Islamilainen hallinto olisi paras vaihtoehto Krimillä. Islamilainen (tataari)hallinto olisi parempi vaihtoehto Krimin niemimaalla kuin vääräuskoinen ukrainalainen tai venäläinen hallinto!


Israelin saarto Gazassa on tuomittava ja siksi lopetettava. Israelin siirtokunnat länsi rannalla ovat laittomia ja siksi ne pitää purkaa. Israelin tulisi tunnustaa Palestiinan valtio ja luopua kaikista toimista sitä vastaan. Palestiinalaisten tuli kehittää heidän alueilleen tehokas islamilainen hallinto, joka olisi sopivan joustava. Palestiinalaisten kannattaisi kehittää tarkemmat ohjukset ja kunnon tykistö, joilla olisi jonkinlainen sotilaallinen vaikutus.


Tällä hetkellä videotiedotteita ei ole. Mutta linkillä voi katsella haluamiaan (juna)videoita internetistä You tubesta.)Tee lahjoitus Suomen Islamilaiselle Puolueelle! SIP:lle!
Lahjoita ja anna sinun tukesi Suomen Islamilaiselle Puolueelle. Se kannattaa! Kiitos. Tešekkür ederim! Finlandiya Islami Partisi icin bir hediye veriniz, lütfen!

Tilinumero on 126235-160234 Nordea. Kiitos Sinun arvokkaasta tuestasi.


Nyt jäsenille jäsenkortti, jolla saa alennuksia meidän yhteistyökumppaneiltamme. Lue lisää.

motiontween1easy.swf
Runoharjoitus
Höyryjuna Hyvinkäällä 12.8.2012
SIP - Suomen Islamilainen Puolue

SIP - Suomen Islamilainen Puolue
SIP - Suomen Islamilainen PuolueThursday, May 16, 2013 5:26 PM