Kannattakaa Suomen Islamilaista Puoluetta! Allekirjoittakaa toki kannattajakortti. Niitä ei tosin juuri nyt kerätä. Niitä voidaan myöhemmin kerätä. Kiitos.

Suomen Islamilaisen Puolueen kannattajakortteja täytettäväksi Suomen tasavallan täysi-ikäisille kansalaisille!

SUOMEN ISLAMILAINEN PUOLUE perustettiin 1.9.2007 HELSINGISSÄ. Puolue kerää 5000 kannattajakorttia puoluerekisteriä varten. Puolue aikoo mahdollisesti osallistua seuraaviin vaaleihin. Niin se olisi hyvä osallistua ja tuoda esiin poliittisen islamin parempi vaihtoehto vääräuskoiselle politiikalle!

Tarkoituksena on islamin uskon ja islamin arvomaailman pohjalta edistää tervettä aineellista ja henkistä hyvinvointia Suomen tasavallassa ja maailmassa. Islamilaisen arvomaailman kautta Suomen Islamilainen Puolue pyrkii vaikuttamaan politiikassa lainsäädännön ja valistuksen kautta. Suomen Islamilainen Puolue pyrkii edistämään terveitä elämäntapoja tukemalla terveisiin elämäntapoihin johtavia valintoja islamin pohjalta. Suomen Islamilainen Puolue haluaa esittää lainsäädäntöön selkeitä vaihtoehtoja islamin ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden pohjalta. Näin tavoitteena on terveempi ja turvallisempi yhteiskunta, jossa aikuiset, nuoret ja lapset voivat elää elämänsä terveessä arvomaailmassa. Kannattajan täytyy olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Kannattaja voi asua myös ulkomailla.

Kannattajakorttiin kirjoitetaan suku- ja etunimet. Esimerkiksi Aaltonen Ali Kalle. Syntymäaika ja- paikka. Esimerkiksi 27.12.1960 Helsinki tai esimerkiksi 27.12.1961 Mogadishu tai Somalia, jos on Somaliassa syntynyt. Arvoksi, ammatiksi tai toimeksi kirjoitetaan esimerkiksi lähihoitaja, kuljettaja tai työtön. Kotipaikka on asuinkunta. Esimerkiksi Helsinki. Osoitteeksi kirjoitetaan esimerkiksi: Mannerheimintie 5 B 2 00100 Helsinki

Ylhäälle katuosoite ja alhaalle postinumero ja postitoimipaikka. Päiväys: päivää ei välttämättä tarvita, mutta paikkakunta pitää olla, esimerkiksi Helsinki. Kannattajan allekirjoitukseen tulee omakätinen allekirjoitus omalla nimellä. Kannattajakortit hävitetään myöhemmin. Te ette tule puolueen jäseneksi kannattajakortin allekirjoittamisen myötä. Halutessaan puolueen jäseneksi, voi täyttää jäsenhakemuksen erikseen. Puolueen jäsen voi olla Suomen kansalainen tai ulkomaalainen, jolla on kotipaikka Suomessa.

Kannattajakortteja löydät esim: niitä ei ole nyt täytettävissä missään. Mutta kannattajakorttien keräys voidaan aloittaa myöhemmin uudestaan.
(Etusivun Tapahtumat kohdasta näet missä kerätään kannattajakortteja seuraavan kerran)SIP - Suomen Islamilainen Puolue

SIP - Suomen Islamilainen Puolue
SIP - Suomen Islamilainen Puolue 
            
                                                   Puolueohjelma
     
                                       Kannattajakortti       
 
                           Tue Toimintaamme
       
                Kampanjat

            Tiedotteet
             
            Etusivu
             
            Yhteystiedot